Vanwege besmettingsgevaar met het Coronavirus worden er voorlopig geen kinderfeestjes, workshops en lessen gegeven.

Maar vanwege deze situatie heeft FunMEDIA een speciale gezins-editie beschikbaar gesteld en gebaseerd op het kinderfeestje Speurtocht ‘Vegtlusterbos’. Lees meer over deze speciale speurtocht!

Alle kortingsbonnen die geldig waren tot 1 juli 2020 zijn verlengd tot 1 december 2020!

Voor zover FunMEDIA dit nu kan inschatten zullen de buiten activiteiten weer vanaf 1 juli worden opgestart, maar wel onder voorbehoud. Daarnaast zullen mogelijk de andere activiteiten vanaf 1 september weer beginnen.

Wanneer je op de hoogte wilt blijven over wanneer de reguliere activiteiten weer opgestart worden, neem dan contact op.

Wanneer je het leuk vindt om eens wat (meer) te oefenen met multimedia en samen te ontdekken wat jouw creatieve talenten zijn, dan is een workshop echt iets voor jou.  In een ontspannen en fijne gezellige sfeer kun je lekker aan de slag. Niets moet en alles is goed! Je kan je inschrijven op een geplande workshop, maar je kan ook een groep aanmelden voor een eigen gekozen dag.

Film
Maak een goede film
Foto
Maak het perfecte plaatje
Nog in ontwikkeling
Zorg voor een goede montage
De nabewerking van je foto
Bouw je eigen website
Maak je eigen speurtocht met je smartphone

Kinderworkshop in Zwolle

Alle workshops worden op een vaste locatie in Zwolle gegeven. Wanneer je een workshop voor een groep aanvraagt, kan in overleg de workshop ook op een andere eigen gekozen locatie gegeven worden. Neem dan even contact op om de wensen te bespreken.