Vanwege besmettingsgevaar met het Coronavirus worden er voorlopig geen kinderfeestjes, workshops en lessen gegeven.

Maar vanwege deze situatie heeft FunMEDIA een speciale gezins-editie beschikbaar gesteld en gebaseerd op het kinderfeestje Speurtocht ‘Vegtlusterbos’. Deze speurtocht in Zwolle (Berkum) kun je als gezin of klein groepje volgen. Houdt daarbij wel de richtlijnen van het RIVM aan.

Het is geen gewone speurtocht, maar een ‘multi-route-speurtocht’! Want jullie moeten soms zelf kiezen welke route je wilt…! Met als gevolg….?

Ga op pad met je smartphone of tablet en volg de aanwijzingen in de online app WebAdventure! Met jouw groepje lopen jullie al speurend door het mooie Vegtlusterbos in Berkum. Tijdens deze tocht ontvangen jullie instructies in de app over jullie traject. De ene keer ontdek je het volgende trajectpunt door het herkennen van locaties via een foto, de andere keer via een kaart van Google Maps. En in deze speurtocht moeten jullie soms zelf kiezen welke route je neemt.

Tijdens deze avontuurlijke ontdekkingstocht kunnen jullie punten scoren door opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden. Maar niet alleen punten… je kan ook geheime code woorden ontdekken met de app… En die heb je weer nodig om je bonus vraag te kunnen beantwoorden aan het einde van het traject!

Kinderfeestje

Locatie:
Vegtlusterbos
start/einde winkelcentrum Berkum
Campherbeeklaan, Zwolle

Type: outdoor

Duur: ongeveer 1,5 – 2 uur

Leeftijd: 8 – 12 jaar

Prijs: € 9,50 per gezin/groepje (betaling vooraf)

Opmerkingen:
Per gezin/groepje dient men zelf voor een eigen smartphone/tablet te zorgen inclusief mobiel internet.

Deelname aan deze gezins-editie en activiteit is volledig op eigen risico en FunMEDIA is niet verantwoordelijk voor het verloop van de speurtocht. Evenmin zal FunMEDIA in welke vorm dan ook ondersteuning bieden tijdens de activiteit.

Na het aanvragen ontvang je een mail met een verzoek tot betaling. Wanneer het geld op de rekening van FunMEDIA is ontvangen, krijg je een link toegestuurd en een QR code. Met één van deze twee kun je op je eigen smartphone de speurtocht opstarten. Na het uitvoeren van de speurtocht vervalt de toegang tot de webapp.

Neem zelf wat lekkers en drinken mee en maak er een leuk feestje van samen!

Aanvragen:
Je kunt dit kinderfeestje aanvragen via het contactformulier.