Vanwege besmettingsgevaar met het Coronavirus worden er voorlopig geen kinderfeestjes, workshops en lessen gegeven.

Maar vanwege deze situatie heeft FunMEDIA een speciale gezins-editie beschikbaar gesteld en gebaseerd op het kinderfeestje Speurtocht ‘Vegtlusterbos’. Lees meer over deze speciale speurtocht!

Alle kortingsbonnen die geldig waren tot 1 juli 2020 zijn verlengd tot 1 december 2020!

Voor zover FunMEDIA dit nu kan inschatten zullen de buiten activiteiten weer vanaf 1 juli worden opgestart, maar wel onder voorbehoud. Daarnaast zullen mogelijk de andere activiteiten vanaf 1 september weer beginnen.

Wanneer je op de hoogte wilt blijven over wanneer de reguliere activiteiten weer opgestart worden, neem dan contact op.

Uiteraard gaan we tijdens een verjaardagsfeestje uitgebreid de tijd nemen voor felicitaties en cadeautjes. Je kunt natuurlijk ook een multimedia kinderfeestje geven, gewoon, omdat het leuk is! Maar welke activiteit je ook kiest voor je kinderfeestje, of het nu binnen is of buiten, je krijgt altijd iets te drinken met wat lekkers erbij.

Als afsluiting kan je dan nog een verrassingszakje meegeven en/of een patatje of iets anders, lekkers, gaan eten. Samen plezier beleven is het belangrijkste van de kinderfeestjes van FunMEDIA in Zwolle!

Film
Interview ‘Wie ben jij?’
Documentaire ‘Natuurlijk’
Foto
Fotosessie ‘Glamour modeshow’
Fotoshoot ‘De doldwaze modeshow’
Fotoreportage ‘Natuurlijk’
Fotobewerking ‘Grappige plaatjes’
App
Speurtocht ‘Vegtlusterbos’
Maatwerk
Nog meer…

Er nog enkele kinderfeestjes in ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven? Neem dan even contact met me op of volg de FaceBook pagina van FunMEDIA!

Kinderfeestje in Zwolle

Alle locaties van de kinderfeestjes zijn in Zwolle. Wanneer je een kinderfeestje bij jou thuis wilt, dan kan dat ook. Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.